Місячник правових знань

2020-12-14

/Files/images/foto/PICT2420.JPG

З 17 листопада до 17 грудня у закладі освіти проходить Місячник правових знань. Заходи Місячника сплановано педагогом-організатором Смітюх Н.В. та

соціальним педагогом Галяновською А.М. Це бесіди, виховні години, диспути, рольові ігри, індивідуальні бесіди, години спілкування, флешмоби, зустрічі з представниками Центру соціальних служб у справах сім’ї та молоді, ювенальної превенції.

У рамках Місячника правових знань з 25 листопада до 10 грудня було проведено заходи Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та конкурс малюнків «Право очима дітей».

18 листопада учні 3 класу із класоводом Хорошуновою О.Д. оформили Дерево толерантності.

20 листопада у Всесвітній день дитини учні 1 та 2 класів знайомилися з Конвенцією про права дитини.

08 грудня учні 5 класу з класним керівником Бондарчук Т.А. провели виховну годину «Благодійність – це…» (до Дня благодійництва).

01 грудня учні 7, 8, 9 класів були учасниками флешмобу «Не дай СНІДу шанс!». Педагогом-організатором Смітюх Н.В. та соціальним педагогом Галяновською А.М. оформлено інформаційний куточок.

10 грудня класоводами 1 – 4 класів та класними керівниками 5 – 9 класів було проведено урок «Права людини» з нагоди проголошення 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини. Педагогом-організатором Смітюх Н.В. та

соціальним педагогом Галяновською А.М. оформлено інформаційний куточок

до Міжнародного дня прав людини.

Бібліотекарем Дарчук Т.А. оформлено тематичні виставки: «Права та обов’язки дитини», «Булінг серед підлітків».

Кiлькiсть переглядiв: 101